#117554
Anonym

Okay nej… jeg handler ikke økologisk….. og nej jeg køber ikke kød hos en slagter, andet end hvis vores lokale spar slagter har gode tilbud på det… vi køber frugt og grønt i lidl og spar hvis de har noget godt vi ikke kan få i lidl..

kødet vi køber i lidl, har mellem 8-10 procent fedt.. men ikke 5-8 som den laveste procent vidst er.

og jeg er absolut ikke ligeglad med hvad jeg putter i munden… jeg er en person der smider alt ud på den sidste holdbarheds dato og nægter at spise noget der er en dag for gammelt… brød bager vi selv.. køber aldrig det fra fabrikken…

Men jeg synes det er utroligt at folk herinde er så (undskyld mit sprog) skide gode til alting… lige så snart man gør noget anderledes end jer, så er man doven, lad, fejlernæret, og på godt dansk den største tosse i DK…

syge folk skal bare se at komme ud af starthullerne… uanset hvad de fejler, og alle andre er bare så dumme, fordi de tjener mindre, er nød til at have babysittere for at kunne arbejde og så er man doven..

helt ærlig.

min situation styre jeg selv… jeg kan leve med det jeg gør… men hvordan kan i holde jer selv ud og sidde og dømme folk på en så grov måde og fortælle folk at de dårlige madvaner…dør tidligt og andet møg….

føj siger jeg bare!