#116942
Anonym

Jeg blev skilt, for 4 år siden og havde en mega gæld med i tasken.
Arbejdsløs og med 3 børn, gik jeg på dommerkontoret og fik gældssaneringspapirer.
Og selv om det var forbrugslån,huslån og billån, så fik jeg min gælKære Mibi

Først tillykke.

Jeg har dog et spørgsmål, så vi alle måske kan blive lidt klogere :-). Hvor meget skyldte du ved gældssaneringen, hvad er din uddannelsesmæssige baggrund og hvad er chancen for, at du kunne få arbejde på gældssaneringstidspunktet og har du et arbejde nu, og hvad var din alder på gældssaneringstidspunktet. Når jeg spørger, så er det fordi, jeg har læst mig til, at det er sådanne faktorer, man lægger vægt på i forbindelse med en gældssanering. Hvis andre er i denne samme situation som dig (på det tidspunkt) du søgte gældssanering, så kan det jo være, at de kan bruge din baggrund til at søge gældssanering. Så det er ikke for at snage i dit privatliv – det er kun anononyme fakta, jeg spørger til. Du må også gerne fortælle, hvad din gæld var dengang, og hvor meget de forskellige lånestørrelser udgjorde. Når jeg spørger, så er det fordi, jeg har læst mig til, at man helst ikke gældssanerer forbrugslåns-gæld. Men hvis du har fået den gældssaneret – så kan det jo være, at andre kan bruge din erfaring på dette område.

Jeg tror, at mange folk – der er havnet i RKI, og som har udsigtsløs gæld – vil kunne drage nytte af dine erfaringer. Så skriv endelig til glæde for alle os læsere.

Og nej, jeg er ikke i RKI og skal ikke gældssaneres. Men jeg har bare et ønske om at blive klogere på ting i livet, og jeg tror på, at andres erfaringer kan hjælpe folk videre i deres liv. Således også andre, der sidder i en trist og håbløs situation.

På forhånd tak.

Venlig hilsen
Nuser