#116384
Anonym

Jeg angriber Michael, fordi han har en gennemført led og forhånende tenderende til frydefuld måde at sige til folk at de ikke kan få realiseret deres drømme.

Dernæst Nultopskat, så er der tusindvis af eksempler på folk der tager afdragsfrie flexlån, fx F5, fordi de ikke kan sidde for et almindeligt fastforrentet lån.
Jeg tænker specifikt på at det er meget almindeligt at studerende uden kaution køber en lejlighed mens de stadig er på SU begrundet i udsigten til en “normal indkomst” senere.

Kreditvurdering er personlig. Den er subjektiv, og den afhænger af såvel dit historiske som dit forventede fremtidige forbrugsbehov.

Det er derfor vanskeligt at sige konkret hvad den pågældende enlige mor kan sidde og om hun kan købe eller ej. Jeg er slet ikke uenig med at det kan blive svært for hende at finansiere købet, men jeg anfægter bare Michaels væmmelige menneskefjendske måde at overbringe budskabet på, og påpeger, at hun bør få en konkret vurdering i banken frem for at spørge upålidelige personer, som Michael, der ikke har indsigt i hendes økonomi!