#106618
Anonym

Indput fra mig til dig, det er bedst ikke at anføre i et indlæg at der er fejl når dette ikke forholder sig således. Så kommer du til at virke meget useriøs, og på sigt ved man at du udtaler dig, bare for at udtale dig.

Jeg er ansat i den finansielle sektor, hvorfor du ikke behøver betvivle mine ord vedrørende udgift til VISA.

VISA-kortafgift koster 95.- om året, dvs, bankerne betaler 95.- for at udstede et kort, det koster 35.- at få lavet og så skal det sendes ud til kunderne, det er to gange porto. Du ved Pin-koden kommer en dag efter. Derfor koster et kort ca. 150.- for bankerne pr. stk. Når du så har tabt dit kort, fordi din mor har ladet dig drikke vin koster det så ca. 40-45 kr. at udstede endnu et kort. Det er absolut IKKE en overskudsforretning at udstede kort.

– og så er transaktionsudgifter ikke medregnet. Det koster x-antal kroner til en EDB-central pr. hævning.

I lørdagsudgaven af Politiken havde SkandiaBanken det billigste :

– boliglån, ejer og andel.
– kurtage på handel med værdipapirer

Samt det at have et lønkonto med kredit og kort tilknyttet. Også udregnet efter om der er løbende omkostninger som fx. i Nykredit, Danske mv. hvor det koster et gebyr at få overførsler, betale indbetalingskort etc.

Dvs. er man en gennemsnitsdansker, hvis sådanne findes 🙂 så er SkandiaBanken den billigste bank.

Selvom jeg altid har arbejdet i de store danske banker, og dermed ikke “handler” hvor jeg er ansat, har jeg altid været kunde i de billige netbanker, først NEXTbank så Firstviewbank, Basisbank og da jeg blev boligejer SkandiaBanken. Jeg har udregnet ( meget hurtigt ) at det har sparet mig for ca. 55.000,00 gennem de sidste 10 år. Jeg vil dog også erkende at jeg har haft mange billån, hvorfor besparelsen er så markant.

Jeg optog et boliglån på 1.000.000,00 i SkandiaBanken til kurs 100 uden gebyrer. Min nabo har et Nykreditlån som blev udbetalt til kurs 97,45 og med 7.500 i gebyrer. På en dag sparede jeg 33.667,265.

Han er i øvrigt kunde i SkandiaBanken nu !