#105864
Anonym

Skandiabanken ejer SkandiaBanken BilFinans, som tager gebyr for låneoptagelse i bilforretningerne. Ligesom Danske Bank ejer Nordania.

Nu blander jeg mig,selvom jeg er ansat i koncernen – for at fortælle at det er korrekt at der ingen gebyrer er i internetbanken, kun på de lån du laver ude hos en forhandler. Det kan lyde som propoganda, da jeg er ansat – men kig på http://www.skandiabanken.dk og via menuen “lån” – og du vil se det er fakta.

SkandiaBanken tager ikke gebyr, med mindre du overtrækker – og det er vel rimeligt nok. Som bank skal man ved overtræk hensætte et beløb, der så ikke kan forrentes ej heller lånes ud, hvorfor det kun er rimeligt at det “tab” indhentes via et gebyr for overtræk. Til jeres orientering er overtræksbehandling IKKE en overskudsforretning i langt de fleste banker, hvorfor tror i finansieringsselskaber outsourcer deres rykker og inkassobehandling ? .

Håber i synes det er ok, at jeg blander mig i debatten selvom jeg er ansat -men det er svært ikke at forsvare sin arbejdsplads. Jeg har netop valgt at arbejde i SkandiaBanken, da jeg ofte i min tidligere arbejdsplads, ( som jeg ikke vil fortælle hvem er) havde dårlig samvittighed over at “tvinge” kunder til forsikringer, pensionsopsparinger for at de kunne få deres lån.

Det synes jeg ikke var fair, når min bil skal have lavet bremser, siger mekanikeren ikke at det vil han kun lave hvis jeg køber et sæt nye lygter !