Mybanker søger rådgiver til nytænkende rådgivningsteam

For den nyuddannede bankprofil er det her en oplagt karrieremulighed. Du bliver en del af vores vækstrejse og spiller en vigtig rolle for vores kunder. Du viser kunderne, at et bankskifte ikke er en kompliceret proces, og du bliver et vigtigt bindeled mellem dem og bankerne, når der skabes luft i privatøkonomien.

 

Gør karriere i en virksomhed med vokseværk
Mybanker er en fintech virksomhed, der arbejder for at skabe luft og overblik i vores kunders privatøkonomi. Det gør vi blandt andet ved at hjælpe dem med at finde de bedst mulige vilkår på det finansielle marked. Samtidig fremviser vi de bedste banktilbud og realkreditlån på en nem og brugervenlig måde. Vores afdeling vokser, og vi søger derfor en rådgiver til at indgå i det dygtige kundeteam, der varetager den digitale og telefoniske kontakt med vores kunder.

 

Tag kunden i hånden og vis vejen
Du bliver kundens sparringspartner i forbindelse med et eventuelt bankskifte. Her er du den, der ser mulighederne for kunderne og hjælper dem igennem processen fra indledende mødebooking med banken, til du afslutningsvis følger op på forløbet. Mere specifikt er dine arbejdsopgaver at:

  • opbygge en kundeportefølje, som du har ansvaret for
  • servicere kunder i forbindelse med bankskifte
  • være bindeleddet mellem kunder og bank
  • medvirke til at udvikle og implementere vores rådgivningsservice.

 

Voksende team med god energi
Vi er et ungt, agilt team, som består af 8 rådgivere med ”just do it”-mentalitet. Hos os er der ikke langt fra tanke til handling, og det skaber et konstant udviklende miljø. Du kan se frem til at få gode, hjælpsomme kolleger, der går op i både det faglige og sociale.

 

Som en del af vores onboarding-program får du en grundig oplæring ved en af dine kolleger og din nærmeste leder, så du efter et par måneder er klar til selv at servicere vores kunder. Vores måneds- og udviklingssamtaler sikrer din faglighed og giver dig de helt rigtige redskaber til opgaven.

 

Bliv kundens professionelle sparringspartner
Om du er helt nyuddannet eller har et par års erfaring, er ikke afgørende for os. Men vi forestiller os, at du:

  • er bankuddannet, fx finansøkonom eller finansbachelor, eller har beskæftiget dig med finansarbejde i en anden rolle – og du har gerne erfaring med rådgivning, fx fra en trainee-stilling
  • har et helt naturligt drive og trives i et konkurrencepræget miljø
  • trives med at have telefonen som dit primære redskab

 

Du er en ildsjæl, der skaber resultater og ønsker de bedste vilkår, når det kommer til vores kunder. Din kreative og innovative tilgang er med til at sætte nye standarder for vores service. På denne måde holder vi os på mærkerne og udvikler os i teamet – og derfor leder vi efter netop dig!

 

Er du klar på at gøre karriere hos os?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Maiwand Burhan på mb@mybanker.dk. Send din ansøgning og dit CV til mb@mybanker.dk hurtigst muligt og inden den 25/06. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!