Er du vores nye QA Tester?

Bankskifte gennem Mybanker

 

 

Mybanker er en FinTech-virksomhed i vækst, og vi har rigtig travlt med mange nye, spændende tiltag. Derfor søger vi en kollega med øje for at finde bugs i webbaserede systemer, og sans for kvalitet og god brugeroplevelse. Så vil du være med til at sikre, at vores nye, spændende tiltag bliver i topkvalitet? Så er det måske dig, vi mangler!

 

 

 

 

 

 

Stillingen som QA Tester i udviklingsafdelingen

Din hverdag vil blive sprængfyldt med sjove udfordringer, såsom at afklare og afdække live bugs, så de bliver løst på bedste vis. Du skal være med til at skrive feature tests og lave manuelle tests af de nye features, der løbende bliver udviklet. Derudover vil du få en vigtig rolle, hvor du skal dokumentere og prioritere de udfordringer, der bliver fundet undervejs.

 

Dit arbejde vil foregå på et hav af forskellige devices og i forskellige browsere. Du vil komme til at arbejde i et moderne udviklingsmiljø med virtuelle servere, versionskontrol, compilere og store frameworks.

 

Som ansvarlig for strukturering, planlægning og kvalitetssikring af vores tests vil du være involveret på tværs af alle afdelingerne. Du vil arbejde tæt sammen med produktafdelingen, udviklere og andre QA Testere.

 

 

Din profil

– Du har altid været nysgerrig og interesseret i, hvordan ting virker

– Du har fornemmelse for, hvordan en slutbruger tænker og kan sikre, at de får en god oplevelse

– Du har stor erfaring i at finde bugs i webbaserede systemer

– Du har enten erfaring med – eller lysten til at lære – at skrive automatiserede tests

 


Det tilbyder vi

– Et innovativt og uformelt arbejdsmiljø med korte beslutningsgange

– En arbejdsplads med vægt på stor arbejdsglæde

– Godt kollegialt samvær i et lyst og åbent kontorlandskab med højt til loftet på Østerbro

– Muligheden for at arbejde i et team med mange dygtige kollegaer

– Et moderne Fintech miljø, med fri sodavand, kaffe, te, snacks, en usædvanlig god frokost ordning, bordfodbold og bordtennis samt nogle gode fester og fredagbarer

 

Hvem er Mybanker?

Mybanker er FinTech-virksomhed, der bruger avanceret teknologi til at skabe kontakt mellem kunder og banker og som deltager aktivt i samfundsdebatten. Vores hjemmeside har over 100.000 besøgende om måneden, og vi har mere end 140 bankfilialer tilknyttet vores service.

 

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mark Rosenvinge, Head of Development, på 27513810 eller mrh@mybanker.dk. Send din ansøgning og CV til job@mybanker.dk. Vi afholder samtaler løbende.