Derfor vælger bankerne Mybanker

Mybanker udbyder en digital tjeneste, hvor bankkunder kan sætte deres privatøkonomi i udbud, og bankerne har derefter mulighed for at byde på kunderne ved at tilbyde lån og vilkår og service, der kan motivere kunderne til at skifte bank.

Vi samarbejder med mere end 25% af bankerne i Danmark

Metoden er så effektiv, at mere end 25% af bankerne i Danmark har valgt at samarbejde med Mybanker. Det skyldes blandt andet, at Mybanker kan tilbyde dem kunder, der potentielt har interesse for en række bankprodukter – også til de filialer, der måske har svært ved at få nye kunder.

  • Banken betaler for de kunder, som de modtager fra Mybanker, og i gennemsnit svarer omkostningerne til fire måneders indtjening på kunden.
  • Omkring 3.000 danskere laver hver måned et udbud på deres privatøkonomi via Mybanker. Dette bliver til omkring 2.000 nye kunder hos bankerne om året.

Fordelen for bankerne er, at de får direkte mulighed for at påvirke bankkunder, der er motiveret for at lave et bankskifte. Bankerne får præsenteret privatøkonomien for en række mulige kunder, og undgår dermed selv at lave det opsøgende arbejde med at finde og udvælge potentielle kunder. På den måde kan banken nøjes med at forholde sig til, om det er kunder, som de ønsker at have og fokusere på at få dem ind i banken.

Vil du vide mere?

Tag en uforpligtende kop kaffe og hør mere om hvad vi kan gøre for jeres filialer.

Profilbillede

Nete S. Sørensen

Head of Sales

Tlf.: 70207232

ns@mybanker.dk