Dette emne
Betalingskort

Betalingskort

08-05-2017 08:30
økonomiamatøren
Hvilken korttype er mest sikker ved handel på nettet ?

På forhånd tak.
08-05-2017 12:39
test
alle andre ind dankort
08-05-2017 13:05
Mathias K.
Test viser endnu engang at han ikke er specielt god til at kommunikere.
Det test formentligt forsøger at sige er at Dankort er at sidestille med kontant betaling ifb. med en konkurs og lign.

Såfremt du bruger Mastercard eller Visa-kort kan du gøre indsigelse ved konkurs, samt naturligvis bede dem trække en betaling tilbage hvis du ikke modtager den købte genstand/ydelse, efter du selv har forsøgt at løse problemet.
08-05-2017 21:56
test
:-) men du forstod det da trods alt på trods af min lave intelignes og nu manglede evne til ar kommunikere .

Men lige over at eller om virksomhed er eller går konkurs er underordnet. Spørgsmået er om du har fået din vare eller ej.
08-05-2017 21:59
test
Du kan læse mere om hvordan her.

danskebank.dk/privat/find-hjaelp/kort/indsigelse

Tænker der er bedre ind alle mulige hele eller halve forklaring
08-05-2017 22:33
Mathias K.
Jeg skrev ikke du var mindre bemidlet, men at du enten var mindre bemidlet eller på tværs. Synes dine svar i den anden tråd tydeliggjorde du var på tværs ;)

Det kan godt være jeg også skal kommunikere mere klart, min hovedpointe var at Dankort betalinger er sidestillet med kontantbetaling, hvilket tydeligst er kommet til udtryk ifb. Med konkurser (tænk Sterling), hvor man med brug af kreditkort kan gøre indsigelse, i modsætning til brug af Dankort :)
- fin oversigt du har linket til :)
09-05-2017 08:16
økonomiamatøren
Tak for jeres oplysninger.
Vil det nye tiltag "Dankort Secured by Nets", hvor der bliver kontaktet med SMS ved køb over kr 450, ikke også være en fordel for køber ?
09-05-2017 09:24
test
den type tiltage sikre i bund og grund kun kortudstederen mod misbrug og dig for den del du kommer til at betale af misbruget. Den del du kommer til at betale af misbruget afhænger af mere ind kort typen f.eks. også hvordan du opføre dig hvis eller når det bortkommer.

men der er ingen sammenhæng mellem valideringen af kortet altså Dankort eller visa kort secured og så din mulighed for at gøre indsigelsen.

altså et er validering eller sikringen mod kort misbrug noget andet er muligheden for at gøre indsigelse mod en vare der ikke kommer frem eller nogen der uberettiget hæver på dit kort.

så ja det er da fint med ekstra sikkerhed på dankortet mod misbrug, men det ændre ikke ved at du ikke har samme indsigelses muligheder når du bruger dankortet til nethandle sammenlignet med Visa, master (og flere andre)
10-05-2017 12:57
økonomiamatøren
Ved brug af et kreditkort er der, så vidt jeg ved, også længere tid til at gøre opmærksom på manglende modtagelse af en vare, før betalingen udføres.
Jeg har søgt på nettet efter Mastercard og kan se, at der tilbydes mange forskellige typer fra de forskellige banker.
Hvordan hænger det sammen ?
10-05-2017 14:58
test
Nej det misforstor du. Penge bliver skam trukket på kortet og jeg har kun observeret forskel butik til butik aldrig fra kort til kort.

tidsfristen på indsigelse er 13 måneder man skal laves straks efter at du er blevet opmærksom på problemet, men ikke kommer videre med diskussion med butikken. I tilfælde af misbruge er det ikke nødvendigt og oftest umuligt for dig at kontakte den der har hævet.

Dit valg af kort kommer i meget højgrad til af afhænge af hvad den bank forbindelse du har kan tilbyde og hvad du vil betale.

Det du oplever er produkt produktdifferentiering, men basis produktet er ens, der tilføjes så kredit, kredit grænse, forsikring og lounge besøg. (har sikkert glemt noget)

Snup du dig et visa dankort om kom videre til næste emne.
11-05-2017 07:54
økonomiamatøren
Hvis ikke andre har noget at tilføje, vil jeg sige test og Mathias K. tak for hjælpen.