Sydbank

Som kunde i Sydbank får du en personlig og fleksibel bankrelation sammen med trygheden ved en stor bank med et solidt fundament. Du nyder godt af medarbejdernes stærke lokalkendskab, samtidig med at du får adgang til specialister indenfor blandt andet erhverv, investering og Private Banking.

Filialer
84
Medarbejdere
2100

Sydbank: Din lokale storbank

Som kunde i Sydbank får du en personlig og fleksibel bankrelation sammen med trygheden ved en stor bank med et solidt fundament. Du nyder godt af medarbejdernes stærke lokalkendskab, samtidig med at du får adgang til specialister indenfor blandt andet erhverv, investering og Private Banking. Og foretrækker du at ordne mange af dine bankforretninger selv, kan du vælge mellem en række brugervenlige digitale selvbetjeningsløsninger.

Sydbank Favorit – det helt personlige fordelsprogram til privatkunder
Med vores nye fordelsprogram til privatkunder – Sydbank Favorit – kan du vælge de fordele, som passer bedst til dig, din økonomi og dit liv. Og jo mere af din økonomi du samler hos os, jo flere fordele kan du vælge. Du har 10 fordele at vælge mellem.

Oveni får du en række faste fordele: Personlig rådgivning alle ugens dage kl. 8-20, en særlig Sydbank-rabat på indbo- og bilforsikringer i Topdanmark og en speciel loyalitetsrabat på etableringsomkostninger i forbindelse med optagelse og forhøjelse af lån og kreditter. Rabattens størrelse afhænger af dine år som kunde hos os.

18/29 til unge kunder
Sydbank 18/29 er til dig, som er mellem 18 og 29 år. Du får gratis betalingskort, en god rente, din egen personlige rådgiver, rabat på forsikring i Topdanmark, gode råd og mange flere fordele. Du kan læse mere på sydbank.dk/1829

Lokal erhverv – når privat- og erhvervsøkonomien skal hænge sammen
Som lokal erhvervskunde får du én fast kunderådgiver, der har fokus på samspillet mellem din erhvervsøkonomi og din private økonomi – eller hele familiens økonomi. Hermed får du et totalt overblik over dine samlede økonomiske muligheder – og kompetent og effektiv sparring, samlet hos en rådgiver.

 

Har du den rigtige bank? Prøv Skift bank her og se, om du kan spare penge.