Nykredit

Forenet kan vi mere

Filialer
42
Medarbejdere
3067

Om Nykredit

Nykredit BoligBank er boligfinansiering, pension, formue og daglig bank for boligejere, der gerne vil have fordele, der passer til det liv, de lever – hele livet. Du får enkle og gennemskuelige produkter og ikke mindst en økonomisk sparringspartner med løsninger til hele din økonomi.

Og i Nykredit BoligBank får hele din familie samme vilkår og fordele som dig – uanset hvordan familien ser ud, og hvordan I bor og lever.
I BoligBanken er der tre kundetilbud:
BoligBank – er til dig, som er boligejer og vælger at bruge Nykredit til enkelte finansielle produkter.
BoligBank 360 – til dig, som samler både boligfinansiering og din daglige økonomi hos Nykredit, og gerne vil rådgives hele vejen rundt.
BoligBank 365 – til dig, som samler din boligfinansiering, daglige økonomi og opsparing eller formue på mindst 500.000 kr.

Inden for hvert kundetilbud er priser på bank og boligfinansiering helt ens for alle.

Ens priser uden forhandling
Der findes ikke to ens boligejere i Danmark. Vi lever alle sammen forskellige liv. Men i Nykredit BoligBank får alle ens priser uden forhandling. For her er det dine behov, der definerer dine fordele.

Samme fordele til hele familien
Hos Nykredit BoligBank er en familie mere end far, mor og børn. Derfor får både børn, svigerbørn og bonusbørn gavn af familiens fordele hos os.

 

Har du den rigtige bank? Prøv Skift bank her og se, om du kan spare penge.