Hvidbjerg Bank

Med vores 100-årige forhold til borgere og beslutningstagere i det midt- og vestjyske Limfjordsområde er vi stolte af at være en ægte lokal bank.

Filialer
5
Medarbejdere
48

Vil du have en lille og vågen bank, som altid er lige i nærheden?

Med vores 100-årige forhold til borgere og beslutningstagere i det midt- og vestjyske Limfjordsområde samt vores fem afdelinger fordelt i Hvidbjerg, Struer, Viborg, Holstebro og Hurup er vi stolte af at være en ægte lokal bank. Vi er tæt på dig og arbejder dagligt ud fra de muligheder, denne tæthed giver.

I Hvidbjerg Bank er vi store nok til at kunne tilbyde dig alle de bankprodukter og -ydelser, du søger. Og vi er samtidig små nok til at give dig den nære og personlige service, som du har fortjent at få. Det gælder, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde. Vores dygtige og grundige rådgivere sætter en ære i at yde dig rådgivning, som tager udgangspunkt i dine ønsker, dine behov og dine muligheder. Og når de kombinerer denne viden om dig med deres egen bankfaglighed, solide erfaring, hurtige beslutningskraft og en rimelig prispolitik, vil du opleve Hvidbjerg Bank som en god og seriøs bankforbindelse.

 

Har du den rigtige bank? Prøv Skift bank her og se, om du kan spare penge.