Frøs Sparekasse

En sparekasse, der er engageret i dit lokalområde, fordi vi mener, at det gør en forskel – også for dig

Filialer
12
Medarbejdere
170

Frøs Sparekasse – et godt sted at være

Tid til ny bank?

Så burde du måske overveje en sparekasse. Hvorfor? Jo, det skal vi sige dig. Når du vælger at blive kunde hos Frøs Sparekasse, vælger du at få en personlig rådgiver. En der kender dig og din økonomi, så du kan få den rigtige rådgivning.

Du vælger også at få en sparekasse, der er engageret i dit lokalområde, fordi vi mener, at det gør en forskel – også for dig.

Frøs Sparekasse har rødderne dybt plantet i den syd- og sønderjyske muld. Det er den virkelighed, vi er rundet af. Vi skaber udvikling til gavn for vores kunder, medarbejdere og det lokalsamfund, vi er en del af.

Derfor er vi også på banen, når det gælder om at bakke det lokale kultur- og foreningsliv op – både på eliteplan og i bredden. Så hvor der er sport, ungdom og sunde aktiviteter, møder du Frøs Sparekasse.

Med skræddersyede løsninger, digitale værktøjer og hurtige svar, så tror vi på, at vi kan gøre din hverdag lettere og skabe råderum for dig og din familie – både i dag og på langt sigt.

Af de grunde, og mange flere, bør du overveje Frøs Sparekasse, når du overvejer at skifte til en anden bank eller sparekasse.

 

Har du den rigtige bank? Prøv Skift bank her og se, om du kan spare penge.