Faster Andelskasse

Enkelt, ærligt og stabilt

Filialer
1
Medarbejdere
13

Om Faster Andelskasse

Faster Andelskasse er et, nu snart 100 år gammelt pengeinstitut og det er vi rigtig stolte af, men når det så er sagt, er vi på ingen måder 100 år bagud, vi holder os altid opdateret og sørger for at være med, når der sker noget nyt. Dog sætter vi også en stor ære i gamle værdier, f.eks. at lytte til vore kunder, ris som ros, forslag og forespørgsler. Vi har ikke noget call-center, du kan derfor være sikker på, at få et levende menneske i røret, der interesserer sig for dig og dine behov.

Nærhed og indlevelse handler ikke om afstand. Det vigtigste er, at vi forstår hinanden – og at vi kan sætte os ind i dine forventninger og behov. Vi yder kompetent, relevant og hurtig betjening med dine ønsker i centrum. Vi har et enkelt og forståeligt koncept – troen på at vi kan behandle alle kunder fair, er årsagen til at flere og flere kunder vælger en selvstændig, lokal og meget solid Andelskasse.
Som kunde er du tilknyttet en fast rådgiver, som lægger vægt på at kende dig og dine forhold samt yde en personlig service. Vi gør meget ud af, at du ikke skal føle sig som et nummer i rækken. Hvis det er Bente, der ringer, så er hun Bente, og hvis det er Henrik, der er hendes rådgiver, så kan hun ringe direkte til Henrik. Vi tror på, at den nære relation har en værdi for dig.
Vi tror på fremtiden og møder dig i øjenhøjde, vi glæder os til at lære dig at kende.
Velkommen Hjem til Faster.

 

Har du den rigtige bank? Prøv Skift bank her og se, om du kan spare penge.