BankNordik

“Vi er der på en måde, som du kan forstå.”

Filialer
15
Medarbejdere
430

Om BankNordik

Indrømmet! Ved første øjekast kan det være svært at se forskel på banker og udbuddet af “finansielle ydelser”, som det hedder med et fint ord. Vi tilbyder jo allesammen indlån, udlån og pensionsopsparinger og stiller også en netbank til rådighed for vores kunder. Vi vil dog vove den påstand, at du både kan se, føle og mærke forskel på BankNordik og “alle de andre”.

Forståelse er vores sag

Alle kan få brug for en hjælpende hånd. Og selvom vi ikke står der for dig, når babys ble skal skiftes, når du savner junior, der netop er flyttet hjemmefra, eller når det drypper ned gennem taget…så er vi der, når økonomien skal tilpasses en familieforøgelse, du har brug for hjælp til et forældrekøb eller husrenoveringen skal finansieres. Og vi er der på en måde, som du kan forstå.

God rådgivning starter med forståelse

Vi vil være den bank, der er bedst til at styrke din forståelse af din økonomi. Derfor arbejder vi målrettet for at gøre vores rådgivning så forståelig, at du altid har ro i maven omkring din økonomi.

Det afgørende for dig er, at du oplever, at du har taget de rigtige beslutninger. Og som din rådgiver og sparringspartner er det vores opgave at sætte dig i stand til det. Det, mener vi, er “Rådgivning, som alle kan forstå”.

 

Har du den rigtige bank? Prøv Skift bank her og se, om du kan spare penge.