Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er Danmarks 7. største bank med ca. 280.000 kunder og 1100 ansatte.
Vi er især kendt for at være en ansvarlig bank, hvor personlig rådgivning, nærvær og enkelthed er i fokus.

Filialer
71
Medarbejdere
1100

Kåret som danskernes foretrukne bank hvert år siden 2009

Siden 2009 er vi hvert år blevet kåret os som ”danskernes foretrukne bank” i Voxmeters omfattende og uafhængige kundeundersøgelse, hvor flere tusinde danske bankkunder er blevet spurgt om tilfredsheden med deres banks rådgivning, service og produkter. Hvert år siden 2009 har vi scoret højest på tilfredshedsbarometeret og placeret os som nummer 1 blandt de 20 største banker i Danmark. De danske bankkunder mener bl.a., at vi er den bank i Danmark, der prioriterer mest tid til at give hver enkelt kunde en personlig og ansvarlig rådgivning. Voxmeters undersøgelse er uden sidestykke den mest omfattende af sin slags i vores branche.

AL-BoligKlar: Book et møde med 1 times varsel og få svar inden for 24 timer

Vi rydder gerne skrivebordet for at hjælpe dig, når dit boligkøb kræver det. Du kan booke et boligmøde med 1 times varsel – og inden for 24 timer få svar på, om du kan gøre boligdrømmen til virkelighed.

AL-BoligBonus

Har du et realkreditlån eller et realkreditlignende lån hos os, får du som kunde en bonus på 1.200 kr. for hver million kr., du låner i din ejerbolig. Det gælder både fastforrentede og variabelt forrentede realkreditlån i Totalkredit samt øvrige realkreditlignende lån hos os – uanset om lånet er med eller uden afdrag. Det betyder, at vi kan tilbyde en af markedets absolut stærkeste boligfinansieringer. Har du et lån i Totalkredit, vil du derover også få udbetalt 1.500 kr. i KundeKroner for hver million, du har lånt i den ejerbolig hvert år frem til udgangen af 2019.

Eksperter i andelsbolig

Når det kommer til andelsboliger, er vi blandt de førende. Vi har et specielt uddannet team af rådgivere, som kun beskæftiger sig med andelsboliger, og som derfor har en dyb indsigt i dine muligheder på markedet. Derfor tør vi også godt kalde os eksperter i andelsbolig.

Vi er altid klar til at rådgive dig

Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig alle hverdage mellem kl. 8 og 20. Derudover kan du også booke møde til personlig rådgivning alle hverdage mellem kl. 8 og 18 i en af vores 70 filialer eller via et onlinemøde.

 

Har du den rigtige bank? Prøv Skift bank her og se, om du kan spare penge.