Vi har brug for dig til et nyt tv-program

Vi har brug for dig til et nyt tv-program

Hver 2. mandag efteråret igennem giver Mybanker gode råd til, hvordan du kan forbedre din økonomi. Men andre ord: Spare penge. Det sker i samarbejde med Ekstra Bladet tv, og udgangspunktet er hver gang helt almindelige danskere – måske dig?

Skrevet af Redaktionen

Vi vil gerne have dig med i tv-studiet sammen med vores direktør John Norden. Her vil vi vi med udgangspunkt i din situation komme med et alternativ, der kan spare dig for penge. Vi forventer på ingen måde, at du lægger hele din privatøkonomi frem for offentligheden, men for eksempel tager vi udgangspunkt i hvilket billån, du har, og på den baggrund vil vi komme med et forslag til en billigere løsning.

Vi har brug for personer inden for følgende emner:

– Realkreditlån
– Børneopsparing
– Billån
– Generelt bankskifte
– Forbrugslån kontra banklån
– Andelsboliglån
– Pension
– Forbrugslån/overtræk

Hvis du er interesseret i at deltage eller høre mere, så ring til John Norden på tlf.: 20 72 02 00 eller skriv på jn@mybanker.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig, og ser frem til at spare dig for en masse penge.

Sammenlign realkreditlån

Se om du kan få et billigere realkreditlån og lavere bidragssatser.

Få tilbud på realkreditlån

Om forfatteren Redaktionen

Ny regel gør ydelsen på drømmehuset unødigt høj

Læs artiklen
boligkøb
billigere boliglån 12. december 2018 Realkredit: Er det nu, du skal omlægge dit lån? Har du en bank, der fortjener dig 21. august 2018 Har du en bank, der fortjener dig? Renten i dag – juli 2018 17. juli 2018 Renten i dag – juli 2018