Vi har brug for dig til et nyt tv-program

Vi har brug for dig til et nyt tv-program

Hver 2. mandag efteråret igennem giver Mybanker gode råd til, hvordan du kan forbedre din økonomi. Men andre ord: Spare penge. Det sker i samarbejde med Ekstra Bladet tv, og udgangspunktet er hver gang helt almindelige danskere – måske dig?

Skrevet af Redaktionen

Vi vil gerne have dig med i tv-studiet sammen med vores direktør John Norden. Her vil vi vi med udgangspunkt i din situation komme med et alternativ, der kan spare dig for penge. Vi forventer på ingen måde, at du lægger hele din privatøkonomi frem for offentligheden, men for eksempel tager vi udgangspunkt i hvilket billån, du har, og på den baggrund vil vi komme med et forslag til en billigere løsning.

Vi har brug for personer inden for følgende emner:

– Realkreditlån
– Børneopsparing
– Billån
– Generelt bankskifte
– Forbrugslån kontra banklån
– Andelsboliglån
– Pension
– Forbrugslån/overtræk

Hvis du er interesseret i at deltage eller høre mere, så ring til John Norden på tlf.: 20 72 02 00 eller skriv på jn@mybanker.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig, og ser frem til at spare dig for en masse penge.

Sammenlign realkreditlån

Tjek om du har det bedste realkreditlån. Få tilbud på dit realkreditlån når du skifter bank.

Få tilbud på realkreditlån

Om forfatteren Redaktionen

Sådan får du en større bolig – gratis

Læs artiklen
Køb af bolig
Har du det rigtige realkreditlån? Læs med her om det oversete T-produkt 27. august 2019 Billigste realkreditlån nogensinde – er det noget for dig? Så meget kan du købe bolig or 26. maj 2019 Så meget kan du købe bolig for? Ny regel gør ydelsen på drømmehuset unødigt høj 4. februar 2019 Ny regel gør ydelsen på drømmehuset unødigt høj