Ny CEO: Marlene Nørgaard Carolus til Mybanker

Marlene Nørgaard Carolus

Derfor tiltræder Marlene Nørgaard som ny administrerende direktør i Mybanker den 1. januar 2019. Hun har bestridt ledende stillinger i den finansielle sektor i en årrække, senest som global chef for private banking i Danske Bank.

”Jeg er overbevist om, at Mybanker fremover i endnu højere grad vil skabe transparens og hjælpe alle Danmarks private bankkunder til et sikkert og godt valg af samarbejdsbank. Både gennem vores tilbud og ved at gøre vores indflydelse gældende i en tid, hvor tilliden til den finansielle sektor igen er under pres”, siger Marlene Nørgaard, der samtidigt glæder sig til et åbent samarbejde med den finansielle sektor.

Mybanker har siden sin stiftelse i år 2000 kæmpet for øget gennemsigtighed og bedre konkurrence i den finansielle sektor. Mybanker har lavet udførlige, redelige og fair analyser, og besidder nu et enestående datagrundlag, som skal anvendes til gavn for kunderne. Forbrugerne har vænnet sig til at finde gode, målrettede og personificerede tilbud på nettet, men på bankområdet halter udviklingen efter.

”Vi ved at bankkunderne lægger meget vægt på tryghed og den personlige relation til banken, og derfor ikke får forhandlet sig frem til de bedst mulige vilkår, selvom vi allerede i dag kan vise dem stærke alternativer via vores skift-bank tjeneste. Den barriere skal vi have nedbrudt ved at udvide vores tilbud, ” siger John Norden, medstifter og bestyrelsesformand i Mybanker.

”Med øgede regulativer og ændrede kundebehov er det et ønske at afdække banker og bankkunders adfærd endnu bedre, og der er Marlene med sin erfaring den helt rigtige person. Vi er stolte over at byde Marlene velkommen”, tilføjer han.

I forbindelse med udnævnelsen fratræder Nikolaj Hendriksen som direktør og indtræder i bestyrelsen. Nikolaj Hendriksen er en af de oprindelige stiftere af Mybanker, og han vil som aktionær fortsat være en del af Mybanker.

”Det er blevet tid til at flyve fra reden efter 18 år hos Mybanker. Siden 2000 har vi opbygget et stærkt brand i konstant vækst, og det er med stolthed, jeg afleverer stafetten videre til en så kompetent person som Marlene Nørgaard, der står for strategisk nytænkning og eksekveringskraft, ” siger Nikolaj Hendriksen.

”Vi takker Nikolaj ham for hans meget betydelige indsats i Mybanker gennem alle årene, og byder ham velkommen i bestyrelsen, ” siger John Norden, bestyrelsesformand i Mybanker.

I forlængelse af dette skifte er der åbnet op for ansættelse af en ny CTO med reference til den kommende CEO.

For yderligere information kontakt:

Marlene Nørgaard, kommende CEO, Mobile: +45 2222 4662. E-mail: mnc@mybanker.dk