Mybanker.dk gør det endnu lettere at skifte bank

mybanker lettere at skifte bank

”Vores mission er at gøre et bankskifte så smidigt og enkelt som overhovedet muligt”, siger Nikolaj Hendriksen, direktør i Mybanker.

Derfor har vi lavet et vigtigt tiltag for at gøre processen for bankskifte lettere. Tiltaget er et indgået samarbejde, der gør det muligt for brugeren at indsende dokumenter ved hjælp af e-skat. Nu giver brugeren blot banken adgang til at hente indkomst- og skatteoplysninger direkte fra SKAT. Det vil sige, at i stedet for at bruge lang tid på at finde årsopgørelser og lønoplysninger frem, er det nu muligt, at give banken fuldmagt til at hente disse oplysninger automatisk med et enkelt klik ved hjælp af NemID.

 

Smertefrit bankskifte – både for brugerne og bankerne

Men det er ikke kun brugerne, der får lettere ved at bruge vores Skift bank tjeneste. Tiltaget gør også processen lettere for bankerne, idet de kan være sikre på, at de modtager alle dokumenter og oplysninger fra start af. Derfor skal de ikke bruge unødig tid på at følge op på brugerne for at få dem til at uploade de rette dokumenter.

De fleste af Skift bank tjenestens tilknyttede banker er allerede tilmeldt ordningen, og vi forventer at resten af bankerne kommer med i løbet af 2017.

 

Skift bank 2017

”Vores Skift Bank tjeneste hjælper allerede mange tusinde danskere med at skifte bank, men når vi ser nogle områder hvor bankskiftet ikke er smidigt, så vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for at gøre det mere enkelt”, siger Nikolaj Hendriksen.

Forhåbentlig gør tiltaget processen for at skifte bank mere overskuelig for brugerne, hvorved vi i Mybanker håber, at endnu flere danskere vil sætte deres økonomi i udbud i fremtiden.

 

Har du den bedste bank?

Gør som 300.000+ danskere. Indhent tilbud fra banker og se om du kan opnå besparelser eller mere fordelagtige vilkår på dit bankengagement.

Få gratis tilbud her