Har du en bank, der fortjener dig

Har du en bank, der fortjener dig?

De økonomiske behov ændrer sig i løbet af livet. De krav, du stiller til din bank som ung studerende er ikke de samme, som når du har realkreditlån, boliglån, billån og forbrugslån. Har du en bank, der forstår at hjælpe dig gennem de forskellige økonomiske udfordringer i livet?

Skrevet af mybanker

Opdateret 11. juli 2019

 

I Mybankers Bedste Bank 2019-undersøgelse svarede 50 % af deltagerne, at de havde været kunde i deres bank i mere end 10 år. I samme undersøgelse kom det også frem, at 38 % overvejer at skifte bank.

 

Find en bank, der forstår din økonomi

Det kunne tyde på, at der er en stor gruppe af bankkunder, der er utilfredse med deres bank, men som ikke benytter sig af muligheden for at starte forfra i en ny bank.

”Det er især i mødet med den nye bank, at man har mulighed for at få forhandlet en aftale på plads, som er bedre for ens aktuelle behov for bankydelser. Så hvis man ikke er tilfreds med sin nuværende bank, anbefaler vi, at man undersøger om der er en anden bank, som vil gøre mere for dig,” siger Ulrik Marschall, der er kommunikationschef i Mybanker.

Hver måned mybanker omkring 4.000 bankkunder deres økonomi ved at lave et udbud på deres privatøkonomi via Mybankers udbudsplatform. Det gør de med henblik på at finde ud af, om der er en bank, som vil gøre mere for dem end deres nuværende bank. I årets første 6 måneder har bankkunder, via Mybanker, modtaget tilbud fra banker for over 20 milliarder kroner. Det svarer til udlånsvolumen fra en mindre dansk bank.

 

Hvis du endnu ikke har prøvet det, kan du klikke her og få op til tre gratis tilbud fra banker, som vil gøre sig umage med at få dig som kunde.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt inden for privatøkonomi.

Ved at trykke tilmeld, giver du samtykke til at vi sender dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid trække dit samtykke (læs samtykkeerklæring) tilbage. Læs mere om vores forretningsbetingelser, privatlivspolitik og cookiepolitik.

 

Har du den bedste bank?

Gør som mange andre boligejere. Indhent tilbud fra banker og se om du kan opnå besparelser eller mere fordelagtige vilkår på dit bankengagement.

Få gratis tilbud her

Om forfatteren mybanker

Skift bank inden du konverterer dit realkreditlån

Læs artiklen
13. maj 2019 Hvor får jeg den billigste boligfinansiering i 2019? Sådan finansierer du din bolig 7. april 2019 Sådan finansierer du din bolig Sommerferie 2019: Få råd til drømmerejsen 7. marts 2019 Sommerferie 2019: Få råd til drømmerejsen