Bliv en del af en bankrevolution

Mybanker.dk har gennem det sidste år arbejdet på at gøre det meget lettere at gennemskue besparelsen ved at skifte bank og på at gøre selve bankskiftet så smertefrit som muligt. Det har været en virkelig stor udfordring, men vi har grebet den, fordi det er vores hjertesag, og  fordi vi er overbeviste om, at det kan hjælpe rigtigt mange af vores brugere til store besparelser på deres lån.
Vi kan ikke løfte sløret fuldstændigt for vores nye service endnu, men vi forventer at være klar til at lancere en lukket beta-version efter sommerferien. Det kan dog allerede nu afsløres, at servicen vil være gratis at benytte. Vi åbner i første omgang op for, at et begrænset antal mennesker kan afprøve vores service. Det kunne være dig.
Det kræver dog lidt af dig:
– Du har ikke skiftet bank indenfor de sidste 3 år
– Du har mindst et udlån eller en kassekredit i din nuværende bank
– Du er ikke registreret i RKI
– Du er frisk på at bruge 2-3 minutter på at give os feedback på vores nye service
Hvis du opfylder ovenstående kriterier og kunne tænke dig at være blandt de første, der får adgang til denne service så tilmeld dig her:

 

 

 

Du skal være hurtig, for vi åbner i første omgang kun op for de første hundrede brugere.

Din tilmelding er uforpligtende og du kan altid framelde dig igen. Vi sender dig en e-mail med nærmere information, når vores service er klar til dig.

Overvejer du et bankskifte?

Gør som 250.000+ danskere. Indhent tilbud med Mybanker og find den bedste bank og rådgiver for dig

Find din nye bank