Bliv en del af en bankrevolution

Bliv en del af en bankrevolution: Mybanker.dk åbner snart en ny bankskifte-service, som skal hjælpe dig til at spare penge på dine bankforretninger. I første omgang åbner vi op for et begrænset antal brugere. Er du en af dem?

Skrevet af Redaktionen

Mybanker.dk har gennem det sidste år arbejdet på at gøre det meget lettere at gennemskue besparelsen ved at skifte bank og på at gøre selve bankskiftet så smertefrit som muligt. Det har været en virkelig stor udfordring, men vi har grebet den, fordi det er vores hjertesag, og  fordi vi er overbeviste om, at det kan hjælpe rigtigt mange af vores brugere til store besparelser på deres lån.
Vi kan ikke løfte sløret fuldstændigt for vores nye service endnu, men vi forventer at være klar til at lancere en lukket beta-version efter sommerferien. Det kan dog allerede nu afsløres, at servicen vil være gratis at benytte. Vi åbner i første omgang op for, at et begrænset antal mennesker kan afprøve vores service. Det kunne være dig.
Det kræver dog lidt af dig:
– Du har ikke skiftet bank indenfor de sidste 3 år
– Du har mindst et udlån eller en kassekredit i din nuværende bank
– Du er ikke registreret i RKI
– Du er frisk på at bruge 2-3 minutter på at give os feedback på vores nye service
Hvis du opfylder ovenstående kriterier og kunne tænke dig at være blandt de første, der får adgang til denne service så tilmeld dig her:

 

 

 

Du skal være hurtig, for vi åbner i første omgang kun op for de første hundrede brugere.

Din tilmelding er uforpligtende og du kan altid framelde dig igen. Vi sender dig en e-mail med nærmere information, når vores service er klar til dig.

Overvejer du et bankskifte?

Der kan være store besparelser samt bedre vilkår at opnå ved at skifte bank.

Få tilbud på bankskifte her

Om forfatteren Redaktionen

Brugerne af Skift bank servicen sparer stadig penge

Læs artiklen
Brugerne af Skift bank servicen sparer stadig penge
Realkreditlån eller prioritetslån: Hvad skal du vælge? 20. august 2019 Realkreditlån eller prioritetslån: Hvad skal du vælge? Etik og værdier fylder mere når der skal vælges ny bank 29. april 2019 Etik og værdier fylder mere når der skal vælges ny bank Bankskifte gennem Mybanker 23. april 2019 Hver tredje har skiftet bank på fem år