Samlelån
Spar penge og få overblikket tilbage

I samarbejde med Forbrugerrådet Tænk kan du gratis hente tilbud på samlelån hos Mybanker. Vælg hvilke lån du vil samle, udfyld ansøgningen og få lånetilbud fra flere banker i løbet af et par minutter.

1 Vælg hvilke lån du vil samle
3 Udfyld ansøgning
4 Modtag tilbud og vælg det, der passer dig bedst

Saml din gæld og spar penge

Helt enkelt går et samlelån ud på at samle flere lån hos forskellige långivere til et lån hos én lånegiver. I dag er det ikke unormalt at have restgæld hos forskellige långivere. Det kan være alt såsom forbrugslån, banklån og billån. Der kan dog være høje omkostninger ved at have spredt sine lån udover flere långivere ligesom, at det kan være svært at skabe sig et overblik over ens samlede økonomi. Derfor kan der både være penge at spare og færre bekymringer i hverdagen at hente i forbindelse med et samlelån.
Hvis du gennem de sidste par år uheldigvis har optaget flere forskellige lån, kan du gøre dig selv den tjeneste at undersøge, hvad et samlelån kan gøre for dig.

 

Dit medlemskab af Forbrugerrådet Tænk bliver forlænget

Hvis du kan spare penge og samler dine lån via Mybanker, bliver dit medlemskab af Forbrugerrådet Tænk forlænget i et år – kvit og frit. Du skal ikke foretage dig noget. Mybanker og Forbrugerrådet Tænk sørger automatisk for, at du får dit medlemskab fornyet. Helt enkelt.

Fordele ved et samlelån

Det kan virke besynderligt at skulle optage et lån for at indfri ens andre lån men faktisk kan et samlelån have flere positive indflydelser på din økonomi.

  • Det kan svare sig økonomisk at samle dine lån hos en enkel långiver. Oftest har mange lån på mindre beløb en høj rente og høj ÅOP. Derfor vil et samlelån, i de fleste tilfælde, kunne samle dine dyre lån under en lavere rente.
  • Det er nemt og enkelt at ansøge om og få godkendt et samlelån. Hos størstedelen af de danske banker skal du kun anvende NemID til at underskrive aftalen.
  • Det giver dig et økonomisk overblik over din samlet gæld. Ved kun at skulle forholde sig til et lån bliver det nemmere for dig at lægge og efterleve dit budget.
  • Du sparer tiden for at indfri dine nuværende lån. Langt de fleste banker klarer arbejdet med indfrielsen af de udvalgte lån, idet du er blevet godkendt til dit samlelån.

Saml dine lån og få overblikket over din økonomi

Ansøg i dag, vælg det bedste tilbud og saml dine lån ét sted