Samlelån

Saml lån op til 400.000 kr. og spar penge i samarbejde med Lendo –Din hjælpende hånd på låne­markedet

Mybanker og Lendo arbejder tæt sammen om at tilbyde dig Danmarks største sammenlignings­tjeneste indenfor lån, renter og boligfinansiering.
  • Alle dine lån samles i ét lån
  • Gratis og uforpligtende at ansøge om samlelån
  • Spar penge og få mere luft i økonomien
Din låneansøgning sker i samarbejde med

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan fungerer det

Ansøg

Ansøg om samlelån ved at udfylde en ansøgning. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter Lendo tilbud på samlelån fra op til 2121 banker.

Sammenlign

Du får de første tilbud på samlelån inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på samlelån.

Vælg

Vælg det samlelån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Samlelån

Saml din gæld og spar penge

Helt enkelt går et samlelån ud på at samle flere lån hos forskellige långivere til et lån hos én lånegiver. I dag er det ikke unormalt at have restgæld hos forskellige långivere. Det kan være alt såsom forbrugslån, banklån og billån. Der kan dog være høje omkostninger ved at have spredt sine lån udover flere långivere ligesom, at det kan være svært at skabe sig et overblik over ens samlede økonomi. Derfor kan der både være penge at spare og færre bekymringer i hverdagen at hente i forbindelse med et samlelån.
Hvis du gennem de sidste par år uheldigvis har optaget flere forskellige lån, kan du gøre dig selv den tjeneste at undersøge, hvad et samlelån kan gøre for dig.

Dit medlemskab af Forbrugerrådet Tænk bliver forlænget

Hvis du kan spare penge og samler dine lån via Lendo, bliver dit medlemskab af Forbrugerrådet Tænk forlænget i et år – kvit og frit. Du skal ikke foretage dig noget. Mybanker/Lendo og Forbrugerrådet Tænk sørger automatisk for, at du får dit medlemskab fornyet. Helt enkelt.

Indhent tilbud

Få personlige lånetilbud fra op til 21 veletablerede banker og långivere

Det tager maks. 24 timer, men ofte får du svar med det samme, så du kan samle dine lån hurtigt og nemt. Prøv vores låneberegner eller indsend en låneansøgning så du kan få et godt overblik over de renter og vilkår, som långiverne kan tilbyde netop dig.
Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Lendo er helt gratis og uforpligtende for dig at benytte.

Indhent tilbud

Ofte stillede spørgsmål