Sikkerhed FIH netbank

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • BetteBentForfatter
  Indlæg
 • #94982
  BetteBentForfatter

  Når jeg logger på FIH netbank får jeg en advarsel om manglende sikkerhedscertifikat….det er på Internet Explorer 11 og Google Chrome…. Heller ikke https:// kommer frem i adresselinien. Nogen der ved om netbanken er sikker at bruge ?

  #215890
  BetteBentForfatter

  Heller ikke https:// kommer frem i adresselinien skal der stå….

  #215892
  BetteBentForfatter

  Der kan åbenbart ikke skrives https….

  #215898
  AnonymForfatter

  ……

  #215900
  testForfatter

  nu har jeg ikke fih bank men internet explore og google chrome betrager https som usikkert fordi det åbner for flere funktioner. Så hvis det er det der er problemet skal du ind i indstillinger og tilføje adressen som sikker. Du kan også når advarslen kommer klikke på avanceret og bekræfte den enkelte navigation til Https.

  ovenstånede er min fuldstændig uprofessionelle holding som windows bruger fra 3.1 og af internettet før det grafiske interface.

  #215902
  BetteBentForfatter

  Tak for hjælp. Det vil jeg prøve at sætte mig ind i. Jeg troede nemlig at det var FIH som skulle sørge for at deres certifikat er i orden, og at de p.g.a afviklingen af banken ikke var interesseret i at vedligeholde den længere.

  #215906
  HalliHalloForfatter

  Jeg har heller ingen problemer, men mon ikke man bare skal sørge for at holde sin computer opdateret, for ellers kan der hurtigt opstå problemer.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.