#231637
peter holm larsen

Tror de vil opdage det er meget svært at tjene penge på istandsættelse. Selvfølgelig kan man tjene noget – men meget sjældent nok til at skabe en lønindkomst. En af årsagerne der medvirker hertil, er at man vil rive noget ud som har en værdi måske lav, men alligevel nogen værdi. Det du bygger ind som nyt, vil en købe sjældent tillægge 100% værdi, da det måske kun delvist svarer til deres ønsker.

Vi købte selv et hus fra en håndværker der havde købt et hus for 1,4 mio. kr. – og dokumenteret til- og ombygget samt totalt istandsat huset for 800.000 kr. i materialer. Derudover havde han brugt 2 år på opgaven dog kun på deltid men med flere af hans håndværkerbekendte. Salgsprisen endte vi at blive enige om lå på 2,3 mio. kr. Så efter købs og salgsomkostninger og finansieringsudgifter, ejendomsskatter mv, var der med garanti ingen fortjeneste til ham.

Han var bestemt heller ikke tilfreds – men havde ikke råd til at ligge inde med 2 ejendomme, den ene kun til salg – så efter 1 års til salgs skilt på huset, var hans eneste mulighed at sælge til den pris – da banken sagde stop og kassen var tom. Naturligvis super synd hos ham og familien – men viser hvor farligt det kan være for armatører.