#231360
Camilla K

Test:
Ifølge de låneregler, der trådte i kraft for et par år siden, så er der forskel på, hvor meget man kan låne, når man bor i byer som København og Århus kontra andre steder, som Næstved og Vejle. Det handler ikke om kvaliteten af huse.

Jeg kan ikke se, hvorhenne jeg jeg skriver, at jeg ønsker at blive rig, betale for en investeringsrådgiver eller holde op med at arbejde. Jeg spørger om et konkret råd til, hvad jeg skal gøre, så jeg håndterer de penge, som jeg får ud af et boligsalg, på den mest optimale måde. Hvis rådene entydigt peger på afdrag hurtigst muligt, så er det da klart det jeg gør. Jeg spørger jo fordi jeg er i tvivl og ikke er opportunist.

Krisser:
Det giver mening med at forskudsindberette og så afdrage yderligere. Og hvad så, hvis jeg smider de 110.000 kr ind og yderligere afdrager med 4000kr pr måned, som thsv foreslår.

thsv:
Tak for et brugbart svar. Jeg tænkte netop på, at lave et stort afdrag på SU-lånet og så afdrage de 4000kr i mdr, som jeg har til rådighed. Jeg har bare fået så mange svar i øst og vest, at det har været svært at gennemskue for mig, om det nu også var klogest. Derudover havde jeg også overvejet noget index-noget, men var i tvivl om det gav mening med de 3-4 år, og så ift. om det kunne komme helt derop, hvor det kunne konkurrere med de 4% renter på SU-lånet.

Bamseline (2):
Hvis du ikke har noget fornuftigt at bidrage med, så synes jeg, at du skulle lade være. Hvis du ser på, hvad jeg har udbetalt, så har jeg jo tydeligvis et studiejob. Og mange lange ferie?! Du lever på en myte om, hvordan studielivet anno 2018 reelt er.