#230874
Krisser

Hvad du skal gøre med pengene afhænger af dine planer, ønsker og risikovillighed. Enhver rådgiver der giver dig forslag ud fra sine personline holdninger er en dårlig rådgiver.

Hvis du køber et sommerhus, skal det være fordi du gerne vil eje et sommerhus. Sommerhuse er sjældent gode investeringer, da de er meget svært omsættelige (bortset fra de relativt få der har meget gode beliggenheder, tager det typisk flere år at sælge et sommerhus, og der er ingen garanti for gevinst). Medmindre du udlejer sommerhuset en del af året (hvilket medfører skatteindberetning, administration og risiko for skader), eller bruger sommerhuset rigtig meget, er det som regel billigere at leje et sommerhus. At eje et sommerhus er for dem der gerne vil have deres eget, som de kan tage til når de har lyst, og som har en glæde ved de opgaver der ligger i at eje et hus.

Alternativerne afhænger så af om du foretrækker at tage en risiko for at få et afkast, eller om du vil have sikkerhed for din formue mod at den ikke vokser.