#230694
KaBanker

Altså vi havde jo aftalt det hele med banken før vi optog lånet, og banken havde aftalt det hele med realkreditten så problemet var/er, at nå vi kun har kunne bruge 180.000kr. og ikke 300.000 så er vores bolig jo selvfølgelig ikke det værd de troede fra start, og derfor nedvurdere de. Det er jo for så vidt også fair nok.

Men banken har jo et eller andet sted lavet en fejl, og vi kan ikke se hvor fejlen ligger, andet end, at vi kun har 180.000 som er brugt og taget er lagt, men da banken i starten har oprettet forkert konti og slettet dem igen og rykket rundt på vores penge på eget for godt befindende, hvilket de vidst også har ret til, men det gør, at vi overhovedet ikke kan holde styr på pengestrømmen.

Men det er ikke fordi der er forsvundet nogen penge, de er bare på mystisk vis aldrig blevet indregnet i summen.
hvilket betyder, at vi står med ret mange penge som vi troede skulle stå i realkredit og samle støv, men de nu vil have afbetalt hurtigst muligt og samtidig til skyhøje renter.

Ja det virker meget rodet, men det er vel også derfor jeg efterhånden har en del betænkeligheder ved bare, at skrive under på deres konstante dokumentstrøm.