#230634
test

ved ikke lige hvorfor i pludselig finde en tråd fra 2010 så super interessant eller i ser dokumentation for at nogen af blevet behandlet dårligt for 8 år siden.

og nej man har ikke som kunde krav på selv at bestemme hverken navnet på sin bank rådgiver eller hvor ens konto er tilknyttet .

man kan naturligvis gå ind i den bank man selv ønsker.

kan hverken nu eller for 8 å siden se et problem i den her tråd ud over at trådstarter har fået et svar der nok ikke er særligt diplomatisk .

Banker lever ikke af at låne penge ud, men at få dem retur med renter og trådstarer beskriver jo ganske nøjagtigt at han IKKE er kreditværdig.

Og nej Folke pensionister kan ikke bare sådan optage lån.

Det er nok trådstarters oplevelse at alle i banken har kunnet høre det og at han ha følt sig skammet ud, men tror jeg faktisk overhoved ikke på.
Jeg står ikke i banke og lytter på andre samtaler. Og hvad jeg hørt ovennævnte afslag hvad jeg nok glemt det 5 minutter efter.

Bank rådgivere er ikke bare sælger og de har ikke provision. De er underlagt et omfatteene regel sæt i forhold det ansvar de og banken kan pådrage sig. Alle de har prøvet at købe f.eks. værdi papirer via en bank de senere år har oplevet de mange papirer man skal underskrive for at dokumentere at man f.eks. forstå risikoen i investeringen.

Men man kan naturligvis altid skyde skylden på banken