Forside Fora Bankskifte Findes der kun dårlige banker i Danmark? Findes der kun dårlige banker i Danmark?

#230180
Bamseline (2)

@ morsdreng
Du fortjener ikke min opmærksomhed men pyt:

Spar Nord Bank puljeinvest har leveret ringe resultater de sidste 3 år. Dette sammenholdt med tårnhøje ÅOP gør, at min arv ikke er øget på 3 år. Jeg har nu sagt puljeordning og pensionsordninger op for at flytte til steder med langt lavere omkostninger. Jeg havde en naiv tro på at bare jeg samlede alle mine bankærinder et sted, så skulle jeg nok få en fair behandling. En uvildig rådgiver (ikke herfra) skønner jeg i de sidste år har betalt 50.000,- kroner til Spar Nord for at pleje mine ordninger. Det er det rene vanvid, jeg bebrejder ingen men mig selv for min naivitet og godtroenhed. En bankrådgiver er ikke din ven og slet slet ikke din rådgiver men derimod en banksælger, hvis opgave det er at tjene flest mulige penge til banken.

@test
Ja Mybankers opførsel i anden tråd virker noget useriøs. Coop Bank har været inde i mine overvejelser men jeg er for konservativ til ikke at vælge en ordinær bank. Pt. er Handelsbanken favorit.

@ J Larsen
Jo tak brændt barn skyr ilden og jeg lader mig aldrig igen narre af en “flink” bankrådgiver. Nu fokuserer jeg udelukkende på lavest mulige omkostninger. Loyalitet belønnes ikke. Muligvis ender jeg ud som kunde i flere banker for ikke alle er billigst på alle områder.

God weekend!