Forside Fora Bolig og realkredit Hvilke muligheder i vores situation? Flexlån? Fast forrentet? Noget helt tredje? Hvilke muligheder i vores situation? Flexlån? Fast forrentet? Noget helt tredje?

#229878
Luca, Ung i Banken

Som der bliver skrevet forneden så kan du slippe med nogle billige bidragssatser hvis din belåningsgrad bliver så lav som du giver udtryk for.

Det du burde have en holdning til er renten og din risikovillighed. For det er primært de to ting der går ind og spiller en stor rolle i beslutningen om at vælge et variabelt forrentet eller fastforrentet.
Hvis du mener at renterne forbliver uændret de næste flere år og du samtidig er risikovillig så kan de variable lån jo være gode så du kan køre med en acceptabel ydelse og afdrage på gælden.

Hvis du har lav risikovillighed så er en fastforrentet jo en fornuftig løsning man på det lange løb kan spekulere i med ned og opkonverteringer langs lånets løbetid.

Angående bilen kan man gøre det på mange måder alt efter hvorledes du strækker dit Realkreditlån sammen.

Har du overvejet uvildig rådgivning? Det værste der kan ske er at de vil sende dig et tilbud i indbakken men mon ikke du ville få svar på en del spørgsmål.