#229218
test

indlåsningen er kortre men kan du f.eks. bedre vente 3 år ind 5år

hvorfor vil du vælge F3 eller F5 frem for F1? tror du du er mere sikker mod rentestigninger når du har en fast rente i 3 eller 5 år? De fleste bliver nærmest aldrig færdig med at afdrage deres realkredit lån så hvor meget rente sikkerhed har du ved at vælge en fast rente i 3 eller 5 år når din tidshorisont er 30 plus?

Eller er det fordi det er billigere her og nu at vælge en fast rente i 3 eller 5 år frem for et årig eller helt variable rente?

For mig og se er der to valg. Du går efter den lavest mulige rente hvilket typisk er en rente der er så kort som mulig eller du vælger en fast rente dvs. et 20 eller 30 årigt obligations lån.

Med de der valg midt i mellem kommer du bare til at stå et eller to år før udløbet af din fast rente låst i et produkt du ikke kan komme ud af og med søvnløse nætter.

Er du virkelig sikker på du i det hele taget ikke bare vil ha et 30 årigt obligations lån? Så er der ro på. ? Det virker som du tror at et F5 lån er en sikker løsning hvilket det ikke er . Så har du “maven” til det så gå efter den korte rente dvs ikke mere ind F1 ellers vælg så du har ro i “maven” og det er så et 30 årigt obligations lån.