#229032
Poul Erik Givskov

Nej det tænkte jeg ikke over.

Jeg bad banken om at sørge for der blev lavet et afgiftspantebrev i forbindelse med indfrielsen af vores realkreditlån. Dette indebærer jo at de skal slette vores ejerpantebrev. Dette takserede de til kr. 750,00 i gebyr.

Nu har de så efterfølgende tilbageholdt kr. 3.000 på den konto som køber af vores hus har deponeret købs beløbet på. Derfor spurgte jeg hvad disse kr. 3.000 egentlig dækkede over. Svaret var lidt uklar men de mente de havde haft noget arbejde med netop at slette ejerpantebrevet. Det skal nævnes at de godt kunne se det måske var lige i overkanten og spurgte om jeg ville være med til at vi slog halv skade. Dette protesterede jeg lidt over og de gik sådan set også med til at slette hele beløbet da de ikke ville have sure kunder.

Jeg mener jeg allerede har betalt for ydelsen. Så mit spørgsmål var af ren og skær nysgerrighed for at finde ud af hvor stort et arbejde det egentlig er. Jeg tænkte ikke over det kunne være et problem ellers havde jeg da bare bedt min advokat eller ejendomsmægler om at klare sagen.