Forside Fora Privatøkonomi Privat Gæld Privat Gæld

#228568
morsdreng

At du har følelser med i spillet er meget forståeligt, men det løser intet og har ingen som helst praktisk betydning i den aktuelle sag og det samme gælder det forhold, at din mor selv har måttet låne de penge som hun har videreudlånt til plattenslageren.

Når du selv oplyser, at han har været økonomisk upålidelig i mange år og at selv ikke hans nærmeste familie vil låne ham en krone, kan du ikke i alvor tro på, at han kan eller vil betale din mor de sidste penge som han “måske” skylder hende..

Når du oplyser, at han ejer fast ejendom og har biler, bør du uden problemer kunne følge mit råd om at undersøge. om der i det hele tager er nogen friværdi, hvad intet tyder på og hvad jeg vil betvivle. Hvis du har adresserne på hans ejendomme, kan du undersøge tingbogen på
https://www.tinglysning.dk/tinglysning/welcome.xhtml. Bilerne kan du undersøge på https://www.nummerplade.net/nummerplade-oplysning.html.

Alt tilråde en 85 årig at starte en retssag, som sandsynligvis ikke vil give hende andet end bekymringer i den sidste levetid, vil være uansvarligt.

Det er bedre at sikre sig, at hun ikke låner eller giver plattenslageren yderligere penge.