Forside Fora Privatøkonomi Privat Gæld Privat Gæld

#228566
mojoerge

tak begge to – ja det kunne være meget værre, helt rigtigt. Mest ærgeligt egentlig at opleve nogen som før har været gode omgængelige og nu opfører sig som psykopater, og ikke mest fører sig frem i så fin stil, taler slesk om hvor slemt man har det uden tanke for andre – kun sig selv.

Jeg hár været hjemme ved vedkommene netop for at vi kunne finde en ordning og hvis der var noget i regnskabet som var fejlagtig kunne vi jo nemt rette det også, men da jeg tillod mig at ringe nogle gange på klokken en lørdag klokken 10.00 formiddag, hvor man åbenbart hellere ville sove og ikke vækkes som skete, aftalte vi møde til dagen efter i vinduet. Dette møde blev aflyst senere på dagen med besked på at politiet var blevet kontaktet og at jeg ikke skulle vise mig dér mere og der ville komme advokat også til mig. Det havde været sjovt, men skete ikke.

Det er jo typisk psykopatisk at reagere på denne måde. Når man både selv skylder penge og er bagud med betalingen så at skyde efter andre personer som er bedre inde i tingene. Det kunne tænkes at andre personer også har penge til gode dér. Han har været økonomisk upålidelig i mange år og selv ikke hans nærmeste familie vil låne ham en krone.

Så jeg ved det mest m.h.t. vedkommene; udover tre biler også har man hus. Der burde være ganske gode muligheder for at skaffe sådan en ret lille rest skyld. Man kan åbenbart godt bruge penge på advokater nu hm.

Man vil alt i alt udover faktisk at have sparet 80.000 kroner så snyde en gammel dame. Hun kan da også bare selv stå for de rente, der er løbet på det lån, hun selv har måttet tage for at kunne aflevere pengene.

Ja – der er mange følelser i det.

hilsener
Morten