#228370
test

Vel hvis du læser hvad morsdreng skriver nævner han at de udveksler soliditetens oplysningerne. Den sure gamle mand kan vi jo starte med som kilde.

Min påstand var “ Hvis personen har gæld skal banken så vidt jeg ved oplyse det til andre banker der trækker oplysninger. Gælden vil også fremgår af årsopgørelsen …”. Morssuredreng skriver selv at de må oplysninger om misligeholdt gæld e.g. Indretning til rki og kautionshæftelse.

Så hvad er problemt ?

Hvilket behov dækker det at korrekse andre må i jo selv svare på..

Personligt skrev jeg indlægget for ar gøre opmærksom på ar banker såvidt jeg må udveksle nogen type af oplysninger da jeg mente det var relevant i forhold til spørgerens påstand om at banken gav “ugunstige oplysninger “ med en under tone af bevist for at stavnsbinde hans ven.

Der er intet belæg for udfra spørgende indlæg at støtte påstanden om at banken skulle gøre det.

Jeg går som udgandunkt ud fra at bankerne kender reglerne og overholder dem . Og der vil i så gerne ha en kilde på?

Men jeg kunne jo spørge morssuredreng hvad behov det tilfredsstiller hos ham når han verbalet overflader en der spørg til norsk indskyder garantifond og at Thsv laver lidt låne beregninger til en der spørge om at læge et banklån ind i er kreditforeningslån for vel at vise ham at det ud over at være umuligt heller ikke kan betale sig. Uha det må man ikke for morssuredreng har allerede skrevet at det kan man ikke så det er irrelevant at det heller ikke kan betale sig.

Mit juleønske til dig morssuredreng er at du kan genvinde din mors kærlighed og finde lidt mere fred med dig selv.