Forside Fora Privatøkonomi Gratis guldkort….er det muligt? Gratis guldkort….er det muligt?

#228212
Jyden

Hej “hundemanden”
Godt at jeg kan læse du er blevet glad for dir Bank Norwegian VISAkort. Jeg har det på samme måde og indtjener masser af points til rejser. Vi bruger kortet til stort set alle betalinger hvor kortet kan bruges, og kan det ikke bruges som ved f.eks . min tandlæge og frisør så tager de MobilePay hvor kortet så er tilsluttet.
Jeg har prøvet at forhandle mig frem til et “guldkort eller lignende” uden at det lykkedes fuldt ud – jeg måtte nøjes med at få slettet nogle andre gebyrer. Om du kan forhandle med din bank er jo ikke til at vide, men så vidt jeg ved er Ringkøbing Lanbobank, Skjern Bank og Vestjysk Bank fra dit område med i de LP mastercard der bliver udstedt og nogle af dem har en lounge ordning, men om der kan forhandles til at gratis kort er jo ikke til at sige på forhånd.
Diners Club kortet har også en ordning med lounge adgang på nogle af deres kort, og der skulle også ved noget med gratis adgang alt efter hvor stor omsætning der er på kortet – men mere herom på deres hjemmeside.
Det bliver jo så spændende om der efter nytår når der kommer nye EUregler for afskaffelse at gebyrerne på kreditkort for kortholderne melder sig nye muligheder og konkurrencen mellem udstederne måske bliver større. Der er jo på det sidste kommet nye muligheder på f.eks SAS Eurobonus hvor man næsten får kastet point i nakken med eller uden kreditkort på julegaveindkøbene i en række butikker.
Held og lykke med evt. forhandling med din bank om “guldkort”