#228210
morsdreng

Når jeg nævner tvangsauktion er det fordi panthaverne kun kan “komme til” deres pant ved en tvangsauktion eller hvis du sælger huset i frihandel. I begge situationer er prisen naturligvis lavere fordi køberen i fri handel, eller auktionskøberen ikke kan flytte ind i huset med det samme, men må vente i mindst 13 måneder.

En negativ egenkapital på 300.000 kr. er ikke noget godt grundlag for køb af endnu et hus og det er et månedligt underskud på 2.000 kr. såfremt du beholder huset heller ikke.

Jeg håber at du kan indse, at bankens råd om at spare op og nedbringe din negative egenkapital ikke er helt af vejen. Når ud lægger stor vægt på din store månedlige indkomst, burde du allerede have været i stand til at spare op for nedbringe din negative egenkapital. Hvorfor har du ikke været i stand til det?

Når man gerne vil købe hus kan man alt, men at du uden problemer kan betale terminerne harmonerer ikke med, at du ikke har været i stand til at nedbringe din negative egenkapital. Du har 2 muligheder, accepter at banken har ret eller find dig en anden bank som vil finansiere dine planer.