#228056
test

mbeservice det er din kunde der skal betalt til dig og evt diskutere med Roger.

Det er din kundes ansvar at penge kommer frem til dig, ikke dit.

Det vil være i strid med dansk lov hvis roger på nogen måde udtaler sig til dig omkring den transaktion de evt har med din kunde.

lidt fra Rogers betingelser:

“Samtykke til at modtage reklame og tilbud
Du samtykker til at modtage reklame og tilbud fra Roger og vores samarbejdspartnere på relevante områder, herunder inden for forsikring, kreditgivning og telefoni.
Du samtykker til at modtage reklame og tilbud via digital kommunikation, herunder e-mail, sms, internt i Roger-appen og på Roger.ai, push-notifikationer på dine elektroniske enheder, og via telefonopkald.
Du giver dit samtykke til selskaber i Rogers koncern, herunder Roger.ai ApS og Roger.ai, Inc., samt vores respektive samarbejdspartnere.”

“Roger fraskriver sig ethvert ansvar for din brug af Roger. Brug af Roger sker på eget ansvar. Du downloader og bruger Roger på egen risiko. Du er alene ansvarlig for eventuelle tab. Roger er ikke ansvarlig for eventuelt funktionssvigt hos os selv eller hos vores samarbejdspartnere, herunder Stripe.”

og så kan man notere sig at betaligner sker via noget der heder strip der IKKE er underlagt dansk ret men britisk. Så hvordan man på nogen måde skulle kunde få sine penge igen hvis der sker en fejl hos roger må henstå i det uvisse.