#227870
morsdreng

Når du selv oplyser, at dit spørgsmål vedrører en kompliceret låne- og købskonstellation, er det uforståeligt at du tror du kan få brugbare råd og vejledning på et debatforum, af personer hvis baggrund og kvalifikationer du slet ikke kender og på grundlag af de oplysninger du er fremkommet med.

Hvad der gør din “case” kompliceret er, at tingene slet ikke er hvad de giver sig ud for. Den reelle værdi af huset kendes ikke, huset skal sælges til EV + 25%, hvor man i en familiehandel max accepterer + 15% og du tror endda, at ejendommen er yderligere en million værd. Kælderen i benyttes i dag ulovligt til beboelse, stueetagen er udlejet proforma til de 2 personer som rettelig bor ulovligt i kælderen, en kreditforening har allerede givet afslag på lån. Selv om planerne er, at ejendommen skal anvendes til udlejning, kendes hverken den reelle værdi af ejendommen eller lejeindtægtens størrelse.

Ingen seriøs bank eller kreditforening vil finansiere en handel på disse premisser. Alle former for udlån er i sidste ende baseret på tillid og det lægger din fremstilling absolut ikke op til. Det bedste råd er altid at spille med åbne kort.

Prøv at få en ejendomsmægler til at vurdere ejendommen. Så vil du højst sandsynligt finde ud af, at ejendommen slet ikke har den værdi som du går og tror. At købe en ejendom med henblik på udlejning, uden at kende den reelle pris og lejeindtægterne kan kun frarådes. I øvrigt har størrelsen på lejeindtægterne betydning for fastsættelse af ejendommens handelsværdi.

Du har tydeligvis brug for professionel rådgivning og bør derfor kontakte en advokat, som du alligevel skal bruge, hvis det i det hele taget skal lykkes at få en handel på plads.

Eventuelle yderligere oplysninger skal gives til din advokat og IKKE på dette forum