#227592
Krini

Grundet de råd og erfaringer, der er delt her på sitet, har vi valgt at acceptere den forligsmæssige løsning af sagen, hvor banken dækker 10.423 kr. af underskuddet på 37.958,94 kr. på omprioriteringskontoen. Modsat banken er det imidlertid ikke vores opfattelse, at vi med den forligsmæssig løsning af sagen, herunder sletning af påløbne renter og afholdelse af oprettelsesomkostningerne, har fået en kompensation, der både er rimelig, og som stiller os, som om omlægningen var gennemført korrekt. Det skyldes dels, at vi ikke ønsker en bankkredit på 27.535,94 kr. og således skal indfri dette beløb her og nu, dels at vi valgte det nye lån, fordi vores bankrådgiver havde beregnet, at låneomlægningen ville give os en økonomisk gevinst på ca. 50.000 kr. set over lånets samlede løbetid, hvilket ikke bliver tilfældet. Kompensationen på 10.423 kr. medfører lige akkurat, at låneomlægningen ikke er ensbetydende med et decideret tab.

Vi har skrevet til vores bank, at vi vil forblive kunder, hvis de kompenserer os med yderligere 9.839,23 kr. Det ønsker de imidlertid ikke at gøre, hvorfor udgangen på vores sag er, at vi har betalt 27.535,94 kr. og flytter vores bank- og forsikringsengagement.

PS: Grunden til, at vi også opsiger vores forsikringer er, at vores forsikringer bliver dyrere, når vi ikke længere er dobbeltkunder.