#227188
morsdreng

Forholdet mellem Nykredit og dig er et forhold mellem en erhvervsvirksomhed og dig som privatkunde, hvor langt de fleste forhold af betydning for samarbejdet fremgår af den erhvervsdrivendes (Nykredits) almindelige forretningsbetingelser som du har vedtaget/accepteret i og med at du blev kunde hos Nykredit. Det er ikke nødvendigvis et krav, at du har underskrevet forretningsbetingelserne eller har kvitteret for modtagelsen af samme, idet enhver kunde hos en kreditforening, bank eller forsikringsselskab er klar over, at virksomheden naturligvis har regler der regulerer det indbyrdes forhold mellem den og kunden.

Hvis du læser Nykredits – de øvrige kreditforeningers eller bankers forretningsbetingelser – vil du se, at forretningsbetingelserne kan ændres UDEN varsel hvis ændringen er til kundens fordel og i andre tilfælde med 3 måneders varsel.

Du er omfattet af § 9 i forretningsbetingelserne, fordi forretningsbetingelserne er gældende i forholdet mellem dig og Nykredit. Har Nykredit enten nu eller tidligere foretaget ændringer i § 9 til skade for kunderne/dig, skal denne ændring være varslet med 3 måneders varsel.