Forside Fora Bankskifte Nægtet at investere i andet end bankens andele på Børneopsparing Nægtet at investere i andet end bankens andele på Børneopsparing

#226942
MasterBenz

Det her er sket i forbindelse med bankskifte. Jeg føler mig taget godt og grundigt et vist sted.

Min søns børneopsparing stod i BankNordik, mens hans “Juniorkonto” stod i Arbejdernes Landsbank. Jeg havde selv Coop Bank.

Jeg ønskede at få flyttet det hele over i samme bank. De fik at vide, at jeg havde investeringsbeviser i Børneopsparing, og at jeg ønskede at fortsætte med det. Jeg spurgte dem om det var muligt at investere hos dem via børneopsparing. Dette fik jeg et ja til. De bad mig om at sælge beviserne inden skifte, for det ville være billigst for mig. Nu er det så jeg får denne besked. Ovenikøbet siger de, at jeg godt kan investere fra min Juniorkonto men ikke fra Børneopsparing – kun købe deres andele. Jeg kan endda godt bruge netbank til at købe aktier for, så længe det ikke er fra min søns børneopsparing.

Jeg har gjort meget klart hvad mine krav til banken var, for Coop Bank tilbød hverken børneopsparing eller investering.

Jeg har endda det hele på skrift hvad mine ønsker var, og også at det ikke var noget problem.

Nu begynder de så at vrøvle om at jeg havde snakket med dem i telefon om det hvor de havde oplyst om det. Men jeg har bare (af erfaring) slet ikke været i telefonisk kontakt med dem.

Jeg overvejer simpelthen at flytte det hele væk igen til en anden bank/andelskasse.