#226524
Redaktionen

Hej Peter

Tak for dit indlæg. Vi sætter altid pris på feedback på vores indhold på Mybanker.dk. Såfremt der opstår faktuelle fejl vil vi selvfølgelig altid rette til – vi har ingen interesse i at viderebringe forkert information.

Her i Mybanker gør vi dog (og har gjort siden år 2000) vores bedste for at gøre vores mange brugere opmærksomme på forhold i deres privatøkonomi, der muligvis kan optimeres med stor fortjeneste til følge. Derfor udarbejder vi jævnligt analyser, der forhåbentlig kan være med til at skabe gennemsigtighed i en jungle af informationer. Al denne information stiller vi gratis til rådighed for vores brugere og det får vi heldigvis rigtig gode tilbagemeldinger på.

I forhold til dit fremhævede eksempel synes jeg ikke det er korrekt at referere til dette under en overskift, der indikerer at der er fejl i vores analyser. Når vi laver analyser gør vi det grundigt og i dette tilfælde har vi afdækket hele markedet for konfirmationskonti. Til nogle af disse er knyttet forbehold og dem skilter vi selvfølgelig med, så man kan få et overblik over alle muligheder.

Med venlig hilsen Peter