Forside Fora Privatøkonomi Overførsel af valuta til dansk konto Overførsel af valuta til dansk konto

#226440
Mathias K.

@test, hvorfra har du den information at mit eneste formål med at oprette en bruger er at promovere TW?
– Jeg har læst med herinde gennem en længere periode, men har ikke oprettet en bruger før nu, da dette er den første tråd jeg har set hvor en bruger er blevet givet direkte forkert information (af dig!), hvorfor jeg naturligvis gerne vil hjælpe OP med at få mest muligt ud af hans hussalg, i stedet for at forære en unødig andel af hans provenu bankerne.

“Jeg fastholder at min beregning er korrekt. ” Dejligt påståeligt, selv når jeg har fremlagt hvorfor du tager fejl.

“Sidst jeg overførte valuta fra DK til udlandet betale jeg en flad 10 kr i gebyr.”
Hvilket år var der tale om da du foretog den overførsel? Danske Bank tager, ifølge deres prisblad, minimum 20 kr. at foretage en overførsel i anden valuta end DKK. – 50 kr. til andre valutaer end EUR.
http://danskebank.dk/PDF/PRISER-VILKAAR-FAKTAARK/Betalinger/Priser-og-vilkaar-for-udenlandske-overfoersler.pdf
– I prisbladet gør Danske Bank i øvrigt også selv opmærksom på at de benytter deres egen noteringskurs, og ikke markedskursen hvis overførslen sker inden kl. 13.45, er i en hovedkurs og er på under 3 mio. kr., samt hvis overførslen har en ekspeditionsdato frem i tiden.

“At overføre et antaget betydeligt beløb fra et hus salg via en udenlandsk hjemmeside service vil jeg personligt betegne som en risiko uanset hvad du så mener det siger om min intelligens.”
– Hvem foreslår at han overfører alle pengene i én overførsel?
Personligt ville jeg lave en prøveoverførsel på eks. 5.000 kr. og derefter overfører pengene i passende bidder. En af fordelene ved at benytte TW er netop at gebyret er fast 0,5% af det overførte beløb, dog minimum 10 kr., så såfremt OP ikke betaler for at overfører midlerne fra en svensk konto til en anden har han intet incitament for at overfører større beløb af gangen end han er tryk ved (så længe der er tale om minimum 2.000 kr. pr. overførsel, for ikke at betale unødigt høje gebyrer.)

Første overførsel op til £500 er gratis ved at benytte linket længere oppe, så hvis han vil minimerer gebyrerne overfører han 5.735 SEK –> DKK i første overførsel, eller mere, for derefter at overfører minimum 2.000 kr. pr. portion.