#225726
ALI S

test du ved intet om hvad jeg betaler i skat eller ikke gør og generelt heller intet om mig selv.

Mine investeringer i Iran er af iranske penge “avlet” i Iran. Jeg er ikke flygtet fra Iran nej, mine forældre blev inviteret op til Danmark for 30-40 år siden i forbindelse med noget arbejde. Jeg blev født her og er opvokset her.

Det er sjovt at du slet ikke har besvaret mine spørgsmål. Hvis jeg sætter pengene ind i en iransk bank f. Eks. 750tkr, vil den garanti vi får i Danmark så gælde hvis banken går konkurs og jeg tager mine penge? Det tror jeg næppe.

Jeg betaler skat af de indtægter jeg har i Danmark, og jeg vil vove at påstå jeg betaler mere end du gør. Derudover er det utrolig mange i toppen af erhvervslivet der nyder godt af at betale så lidt som muligt. Jeg snakker ikke om ulovligheder, jeg snakker om huller i lovet som er fuldt lovlige at benytte. Hvis du er utilfreds med disse huller i loven, så få en underskrift indsamling igang, stift et parti og ændre loven… Men det er nu nemmere for dig at side og beklage dig på internettet over hvor kvalmende det er ikke?

For at lette røven og faktisk ændre ting og få indflydelse på de områder du synes er beskæmmende, kræver jo faktisk mere end at trykke på taster.

Som så mange andre her i landet gør du mere end du bider… Tom luft der beklager sig over ting og sager som du ikke engang er villig til at ændre på.

Danmark skal have så lidt som muligt i skat for mine aktiviteter lavet udenfor landet med penge som ikke er fra Danmark… Hvorfor skal jeg trippelbeskattes?