Forside Fora Privatøkonomi Opsparing i Iran, få pengene hjem til Danmark? Opsparing i Iran, få pengene hjem til Danmark?

#225712
ALI S

Skat er præcist hvad man gør det til. Jeg er ikke ude efter hverken etisk eller moralsk prædiken. Eller lovmæssig prædiken for den sags skyld. Hvis du ikke ønsker at medvirke kan du jo holde dig væk? Ingen tvinger dig.

Som jeg allerede har skrevet, har min advokat og revisor begge rådet mig til at optage det som et lån, helt officielt og tilbagebetale præcist som jeg ville hvis jeg tog et boliglån i Danmark. Hvis jeg tog ned i min bank Nordea og lånte 1 million kroner, skulle jeg så betale skat af det?

Derudover er det idiot at følge alle love og regler, det er fint hvis du har lyst til at være paragraf rytter, men i min verden er logik dog vejen frem. Ligesom det heller ikke er lovligt for min revisor eller advokat at give mig diverse fif for at betale mindre i skat og afgifter? Eller at min revisor som min gode ven og restaurant ejer i København også bruger, viser ham vejen til at tjene sorte penge?

Hvis du tror at toppen i erhvervslivet følge alle love og regler, er du godt naiv Michael.. Dine indlæg generelt her på siden lugter af misundelse..