#225634
B-M

Woa, morsdreng, klap lige hesten og tag og læs, hvad der rent faktisk er blevet skrevet.

Har du mulighed for at forsøge at lytte til andre personer, som er kommet i en dårlig situation, du aldrig selv har kendt, uden at du føler behov for at ødelægge deres spæde forsøg på at forbedre deres situation..?

Ja, det er en meget mærkelig historie. Hvis den slags var sket ret ofte, var der nok blevet sat en stopper for bankernes mulighed for at optræde på denne måde. Det er der så ikke, og det er jo intet problem for dig eller for mig – men skæbnen har så villet det sådan, at det er gået hen og blevet et rigtigt stort problem for trådstarter.

Du skriver: ” Oplysningen om, at Bank Nordic forbyde trådstarter at overføre penge til PI-ankenævnet giver absolut ingen mening, når kontoen allerede ER spærret?”
Det giver overhovedet ingen mening at en bank forhindrer en person i at bruge sine egne penge, men det giver da rigtigt meget mening at fortælle om, at det faktisk finder sted!

Du skriver: ” Fra man ikke betaler sin husleje og indtil man fysisk sættes ud af sin lejlighed går der mindst ca. 2 måneder”
Rent faktisk går der mindre end 1 måned fra lejer ikke betaler husleje til lejekontrakten kan være ophævet, og lejer således har mistet sin bolig.

Ja, jeg synes også trådstarter skulle fortælle om bankens forklaringer. Men rent objektivt betragtet er det faktisk overhovedet ikke relevant her på forum. Trådstarter spørger om specifikke tips og ideer til brug i specifikke sammenhænge hvor forklaringerne ikke har noget relevans undtagen i forbindelse med straffesagen og en retslig afgørelse.

Tænk hvilken forskel du måske kunne gøre, hvis du istedetfor at insinuere, at trådstarter er fuld af løgn, havde brugt tiden og din kreativitet til at give forslag til, hvordan trådstarter kan få banknordik til at indgå i en dialog.