#225622
morsdreng

Sagen lyder mere og mere mærkelig og usandsynlig og det bliver ikke bedre af, at en tredje person B-M nu skriver indlæg på trådstarters vegne.

Tag dog og oplys de 2 forklaringer som banken har givet for sin spærring af trådstarters konto.

Som allerede oplyst, er ekspeditionstiden i pengeinstituttet lang (flere måneder) og en klage hertil vil derfor IKKE give en løsning. Oplysningen om, at Bank Nordic forbyde trådstarter at overføre penge til PI-ankenævnet giver absolut ingen mening, når kontoen allerede ER spærret?

Fra man ikke betaler sin husleje og indtil man fysisk sættes ud af sin lejlighed går der mindst ca. 2 måneder ofte længere. Hvis dette skyldes bankens spærring af kontoen, må kontoen allerede have været spærret i et godt stykke tid, hvilket gør det uforståeligt, at trådstarter ikke vil oplyse, HVORFOR banken har spærret hans konto.. At trådstarter allerede HAR mistet sin bolig, men først vil miste sine ejendele indenfor de nærmeste dage lyder mærkeligt og forøger absolut ikke troværdigheden af hele historien.

Hvordan kan nogen tro, at man på dette debatforum kan få råd i en sagen, når man ikke vil oplyse, hvorfor banken har spærret kontoen?. Da alle på dette forum optræder anonymt, er der ingen fornuftig grund til at trådstarter tilbageholder oplysningerne om, hvorfor Bank Nordic hart spærret hans konto..