Forside Fora Bolig og realkredit Andelslån som studerende Andelslån som studerende

#225522
JAP

Med den argumentation afviser du jo nærmest alle forældrekøb. Igen må jeg bare påpege, at du overhovedet ikke har informationer nok til at give et så skråsikkert svar som “glem det”, men nu er det jo også reduceret til “som hovedregel”, hvilket var min pointe fra starten af.

Man afdækker selvfølgelig alle muligheder og indhenter al nødvendig information, hvorefter man får rådgivning og kigger kritisk på om økonomien realistisk kan hænge sammen. Hvis det viser sig ikke at kunne lade sig gøre, så har man helt sikkert lært noget i processen og er bedre klædt på til næste gang.

Ejendomsmæglere og salg af andele har i øvrigt, som hovedregel, intet med hinanden at gøre i KBH for tiden. Sælgere har ikke de store problemer udover hvem af de potentielle købere de skal vælge.

Jeg vil opfordre trådstarter til selv at sætte sig ind i tingene og ikke lytte til folk, der mener at kunne give sort/hvide svar på baggrund af tre linjers tekst.

Det burde være ansvarspådragende at svare så bedrevidende og simpelt på et spørgsmål på et internetforum, men det er det (ligesom mit indlæg) med garanti ikke.

Har vi skændtes på internettet nok eller skal du bare have det sidste ord?