#225520
denergahl

Mange tak for Jeres venlige svar på mit indlæg.

Jeg beklager, hvis jeg ikke har formået at udtrykke mig tilstrækkeligt præcist.

Jeg har ikke nogen begrundelse for, hvorfor de har hindret min adgang til mine penge. Jeg fornemmer, at de har lavet en eller anden fejl og, den person, der har lavet fejlen, ville ikke indrømme den pga. dårligt humør den pågældende dag. Jeg ved det ikke, men vi kender allesammen lignende tilfælde.
Derved har de begået lovbrud, og derfor er Banknordik blevet politianmeldt. Endvidere synes jeg, at de har handlet ansvarspådragende, og derfor forestiller jeg mig et efterfølgende civilretsligt krav.
Lige nu tror jeg ikke, at Banknordik vil stjæle mine penge i det lange løb, så mon ikke jeg får dem igen engang.
Alle disse oplysninger er egentligt trivielle, og jeg håber, at de ikke fjerner opmærksomheden fra min akutte situation.

*** MEN: tænk på alle de betalinger, I gennemfører idag, imorgen, på mandag osv. Banknordik hindrer min adgang til at gennemføre nogensomhelst form for betalinger med mine egne penge. Det har nogle MEGET KONKRETE konsekvenser:
– hvad sker der, når man ikke betaler, hvad man skylder..?
– hvor længe kan man overleve uden mad..?
Det er DEN konkrete situation, jeg står i.

*** DERFOR: hvis i har nogle forslag til, hvordan jeg kan råbe nogle ansvarlige i Banknordik op STRAKS, så de får rettet op på situationen, vil jeg meget gerne høre dem.